Avoimet työpaikat

Haluatko auttaa ihmisiä nauttimaan arjestaan? Teetkö mieluummin työtä, jossa saat liikkua, toimistossa istumisen sijaan? Oletko reipas tekijä, joka tarttuu toimeen ja nauttii nähdessään työnsä jäljen?

Asiakasjoukkomme kasvaa, joten etsimme ammattitaitoiseen tiimiimme uusia jäseniä. Työtehtävät koostuvat ensisijaisesti kotisiivouksista ja satunnaisemmin muun muassa ikkunanpesuista. Työskentelemme arkisin päiväsaikaan, joten illat ja viikonloput saat pitää vapaana. Koulutamme kaikki työntekijämme toimimaan yhteisen palvelumallimme mukaisesti, joten sinun ei tarvitse vielä olla siivousalan ammattilainen. 

Työssä pääset kehittämään ennen kaikkea asiakaspalvelu- ja ajanhallintataitojasi. Työskentelemme tiimeissä, joten lounasta ei tarvitse syödä yksin ja apu on aina lähellä. Tiimityöskentely tekee päivistä myös monipuolisia, sillä tiiminä ehdimme päivän aikana vierailla useammissa kodeissa kuin yksin työskennellessä. Annamme käyttöösi työvaatteet sekä kaikki tarvittavat työvälineet. Oman auton käyttömahdollisuus on etu, mutta ei välttämätöntä.

Mikäli koet, että olet etsimämme henkilö, täytä alla oleva lomake tai laita hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen info(at)jelpmix.fi. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten! 

Hakijan tiedot:

AjokorttiAuto käytössä